Nokia lanceert met 207, 208 en 208 Dual Sim haar goedkoopste 3G-telefoons ooit


Nokia verrijkt haar assortiment vandaag met de komst van de Nokia 207, 208 en 208 Dual Sim. Alledrie klassieke, betaalbare en kleurrijke telefoons met 3.5G-ondersteuning, aldus Nokia.

We mogen de Nokia 207 en Nokia 208 officieel geen smartphone noemen vanwege het ontbreken van een geavanceerd besturingssysteem, maar dat wil niet zeggen dat beide toestellen niet slim zijn. Dankzij de Mail for Exchange kun je bedrijfsemail en agenda's synchroniseren en met 3G-ondersteuning en de aanwezige Nokia Xpress Browser kun je onderweg voordelig genieten van internet. Er is uiteraard ondersteuning voor WhatsApp, Facebook en Twitter. Zelfs tethering, waarbij je je telefoon als modem of hotspot gebruikt, is mogelijk.

Nokia 207 en 208

Het verschil tussen de 207 en 208 is klein maar wel het vermelden waard. Zo beschikt de Nokia 208 namelijk over een camera waar de 207 het zonder moet doen. Handig is dat Nokia bij de 208 de spraakgestuurde self-portrait-modus heeft toegepast. Zo maak je eenvoudig van jezelf foto's die je dankzij Nokia's eigen Slam deeldienst eenvoudig kunt uitwisselen met vrienden.

Prijs en beschikbaarheid

De Nokia 207 krijgt net als de 208 een adviesprijs mee van net iets boven de 50 EURO. Beide modellen komen uit in de kleuren rood, cyaan, geel, wit en zwart. Verwacht Nokia's nieuwste telefoon in het derde kwartaal in de winkel. Hoeveel de 208 Dual SIM moet kosten maakte Nokia niet bekend.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel