Foto's Sony Ericsson XPERIA X2 opgedoken

· 4 reacties


Er zit een opvolger aan te komen voor de Sony Ericsson XPERIA X1, dat zul je inmiddels wel begrepen hebben. We hebben nu live foto's van de X1 naast z'n beoogde opvolger.

Een dikke maand geleden toonden we je ook al foto's van de XPERIA X2, dat het toestel nu alweer zichzelf op de foto laat zetten kan haast geen toeval zijn; een aankondiging is aanstaande.

Naast onderstaande foto's kunnen we je ook meer nieuws brengen over de mogelijkheden van de nieuwe X2. Zo beschikt het nieuwe toestel over een 8.1 megapixel camera waarmee het gelijk de Windows Phone met de meeste megapixels is. Daarnaast heeft Sony Ericsson de XPERIA X2 naar verluidt uitgerust met een OLED beeldscherm in WVGA resolutie die met 3.5 inch precies een halve inch groter is dan de X1. Verder GPS een 3.5 mm audio jack plug en natuurlijk de panels waar de XPERIA's bekend om staat.

Foto's Sony Ericsson XPERIA X2 opgedokenFoto's Sony Ericsson XPERIA X2 opgedokenFoto's Sony Ericsson XPERIA X2 opgedokenFoto's Sony Ericsson XPERIA X2 opgedoken

Uit de foto's is verder op te maken dat het toetsenbord van de X2 over iets grotere toetsen beschikt dan waar zijn voorganger het mee moest doen. We blijven het X2 nieuws voor je in de gaten houden, dus check ons regelmatig voor meer nieuws.

Bron: Forum.xda-developers.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel