Sony Ericsson T715; beschaafde alleskunner


Sony Ericsson heeft zojuist de nieuwe T715 aangekondigd. Een compacte slider waarmee je zonder compromis in contact blijft met vrienden, familie en collega's.

Zelf omschrijft Sony Ericsson de nieuwe T715 als een ultra compacte slider telefoon, maar met een keypad die groot genoeg is om fatsoenlijk te kunnen blijven sms'en, MMS-en en e-mailen.

Sony Ericsson T715
Sony Ericsson T715

Wat de Sony Ericsson T715 interessant genoeg moet maken om aan te schaffen is zijn vernuftige desktop die je onder andere aan agenda-afspraken herinnert. Ook verbinden met het internet is geen probleem met de T715 dankzij 3.5G ondersteuning, of Turbo 3G zoals Sony Ericsson het zelf noemt. Hiermee haal je kaarten van Google Maps of weersvooruitzichten van AccuWeather simpel, eenvoudig, maar bovenal snel binnen. Beide applicaties zijn voorgeïnstalleerd, dus dat moet geen probleem opleveren. De T715 is verder uitgerust met een 3.2 megapixel camera die voorzien is met een flitser voor kiekjes bij weinig licht. Maar ook een FM radio ontvanger komt standaard. Opvallend tot slot is dat ook bij dit toestel een microSD geheugenkaartslot aanwezig is in plaats van de gebruikelijke Memory Stick Micro (M2) variant.

Verwacht het toestel niet voor Q3 in de winkel. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Wel bekend is dat het toestel zowel in het grijs (Galaxy Silver) als in het roze (Rouge Pink) verkrijgbaar zal zijn.



Praat mee over dit artikel