Vodafone introduceert voordelig 'Internet op Reis'-bundel

· 1 reactie


Goed nieuws voor wie binnenkort op vakantie gaat en toch mobiel wil blijven internetten; Vodafone introduceert de 'Internet op Reis'-bundel waarmee je in sommige gevallen zelfs tot 80% per MB bespaart.

De bundel geldt voor maar liefst 42 landen wereldwijd en is verkrijgbaar in een 3-daagse of week variant. Hiermee kan op vakantie of zakenreis tegen een sterk gereduceerd tarief toch blijven e-mailen en internetten. Volgens Vodafone zelfs tussen de 60 en 80% per MB in vergelijking met het reguliere Passport internettarief.

Vodafone Internet op Reis
Vodafone Internet op Reis

De Internet op Reis bundel is een uitbreiding van het gratis Vodafone Passport waarmee klanten sinds enkele jaren in 42 Vodafone Passport landen - waaronder de EU, Turkije, Australië en Japan - voordeliger kunnen bellen, SMS-en en mobiel internetten. De Internet op Reis bundels zijn beschikbaar voor zakelijke klanten en consumenten, voor zowel post- als prepaid. Klanten hebben keus uit bundels van 5MB voor 3 dagen of 25 MB voor 7 dagen. Om klanten meer gevoel te geven bij de hoeveelheid data die ze verbruiken bij hun mobiele internetgedrag, lanceert Vodafone tevens een online datacalculator.

Vandaag verkrijgbaar

De Internet op Reis bundels zijn vanaf vandaag beschikbaar. Daarnaast is Vodafone Nederland bezig met het implementeren van de data roaming limiet, zoals verplicht gesteld door de Europese Commissie per 1 juli 2010.



Praat mee over dit artikel