Samsung komt ook met drie nieuwe toestellen


Samsung aapt Nokia na en introduceert ook drie nieuwe toestellen op een dag.

Na Sony Ericsson en Nokia was het gisteren dus de beurt aan Samsung. De drie toestellen hebben een zogenaamd Touch Sensitive Keypad waarbij de toetsen al reageren op een lichte vingeraanraking. Het is opvallend dat Samsung de laatste tijd weinig innovatief is op het gebied van design. Het ontwerp van de drie modellen is strak, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

Het eerste nieuwe model is de SGH-E950, een slank toestel van maar 10,6 mm dik, een 3,2 megapixel camera, een music player en een spiegelachtig uiterlijk.

Samsung beweert met de SGH-E840 de dunste slider van dit moment in huis te hebben. De dikte van het toestel is slechts 10,6 mm. Ook dit model heeft een spiegelend display. De SGH-E840 is te koop in de volgende hippe kleuren: Ice Silver, Candy Pink, Topaz Gold en Noble Blue.

Ook de SGH-J600 valt op door het flashy design en komt te koop in de volgende kleuren: Dark Gray, Purple Blue, Cool Silver en Coral Pink. De SGH-J600 heeft een 1,3 megapixel camera, 4x digitale zoom en een music player die de volgende formaten aankan. De SGH-J600 heeft een MicroSD memory slot.

De drie nieuwe telefoons van Samsung zullen best aardig verkocht worden, waarschijnlijk door hun strakke uiterlijk, niet door de baanbekende technologie. Voorlopig worden de drie nieuwe Samsungs alleen in Azië verkocht maar waarschijnlijk komen ze ook richting Europa.

Samsung komt ook met drie nieuwe toestellen Samsung komt ook met drie nieuwe toestellen Samsung komt ook met drie nieuwe toestellen


Praat mee over dit artikel