Benchmark Motorola Droid 3 valt tegen


Chinese telefoonliefhebbers hebben de hand weten te leggen op de Motorola Droid 3, het nieuwe Android-topmodel van de Amerikaanse telefoonmaker. Zij draaiden een aantal benchmarks op het toestel. Die vielen tegen.

In vergelijking met Android-topmodellen van andere fabrikanten, zoals de Samsung Galaxy SII, haalt de Droid 3 het niet, zeggen de reviewers. Het toestel komt volgens geruchten al in juli op de markt, maar er is nog veel werk aan de winkel voor de programmeurs van Motorola. Het komt vaker voor dat Android-toestellen meet een beta-versie van de software achterblijven in benchmarks, dus we hebben nog hoop op verbetering, want de specs van het toestel zien er redelijk uit. Het toestel heeft een 4 inch scherm, en een 1 GHz dual core processor. Kleine tegenvaller is dat de Droid 3 512 MB geheugen heeft.

Milestone3 10

De Droid 3 is de opvolger van de Droid 2, die in ons land als Milestone 2 in de schappen lag. De Droid/Milestone-serie wordt gekenmerkt door een uitschuivend QWERTY-toetsenbord. Het is nog niet bekend of het toestel in Nederland op de markt zal komen. Omdat Motorola niet met een afdeling in ons land gevestigd is, is het afwachten of er anderen zijn die de Milestone 3 importeren.

Bron: XDA.cn



Praat mee over dit artikel