Nieuwe producttest: Samsung U600


In een nieuwe reeks reviews richten we ditmaal ons vizier op de Samsung U600. Het nieuwe vlaggenschip van Samsungs Ultra Edition II.

We gaan in de review nader kijken naar de Samsung U600 welke ook onderdeel is van de Ultra Edition II. Volgens Samsung hebben de ontwerpers zich bij het ontwikkelen van de U600 laten inspireren door glinsterende edelstenen. "Bij dit Ultra Edition II ontwerp is bijzonder veel aandacht besteed aan lijnen, rondingen en hoeken - van de sensuele rondingen van de concentrische cirkels tot aan de schuine zijden van een geslepen diamant en de gestroomlijnde vorm van een straaljager." Aldus de persafdeling van Samsung. Wij gaan in de review zowel het uiterlijk als het innerlijk van de Samsung U600 nader onder de loep nemen. Je leest de review hier!


Samsung U600 product test review

In deze nieuwe serie reviews geven we naast een eerste indruk van de telefoon ook een tweede indruk. Wat als je het toestel langer gebruikt? Blijft de aantrekkingskracht dan behouden of kijken we toch uit naar een ander toestel? Je leest het allemaal in onze review welke hier te lezen is.Praat mee over dit artikel