Doe vader een tablet cadeau!


Het is bijna vaderdag, en ieder jaar wordt het moeilijker om een goed cadeau te bedenken. Ons advies voor 2011: doe hem een tablet cadeau. Wij geven je twee van onze favorieten.

Pogingen van Google om de iPad van Apple van de troon te stoten ten spijt, is de iPad nog altijd de best verkochte tablet. Dat heeft een reden, want qua gebruiksgemak en prijs halen de Android 3.0 Honeycomb-tablets het niet bij de iPad 2. Deze tablet heeft een groot en helder scherm. Met duizenden apps in de App Store is er bovendien genoeg keuze aan applicaties voor de tablet. De goedkoopste versie van de iPad ligt voor 479 euro bij PDAshop.nl.

Vaderdag
Wordt het een iPad (links) of toch de goedkopere Archos (rechts)

iPad te duur?

Mocht een losse iPad te duur zijn, dan heb je twee opties: sluit een abonnement af om korting te krijgen, of kies een goedkopere tablet. Kies je voor een abonnement, dan is het ook mogelijk om de WiFi-versie van de iPad met een telefoon en abonnement te bestellen. Dat kan bij Smartphone Stunts. Kies je voor een goedkopere tablet, dan kun je kiezen voor een Archos 10.1 Internet Tablet. Voordeel van deze tablet is het grote scherm, nadeel is dat er een gadeteerde versie van Android op draait, die niet voor tablets, maar voor smartphones ontworpen is. Voor email en surfen zal deze tablet echter meer dan geschikt zijn. Bij PDAshop.nl betaal je iets minder dan 300 euro voor deze tablet.

Fijne vaderdag!



Praat mee over dit artikel