Sony Ericsson presenteert nieuwe toestellen op Facebook

· 5 reacties


Sony Ericsson heeft twee nieuwe mobiele toestellen onthuld op de Facebook-pagina van het bedrijf. Het gaat om de txt pro en de Mix Walkman. Beide toestellen draaien op een eigen OS van het Japans-Zweedse bedrijf.

De Mix Walkman staat in een serie Walkman-telefoons die eerder door Sony Ericsson op de markt gebracht werden. Zoals je zou verwachten van een toestel dat het Walkman-beeldmerk draagt, is het toestel voornamelijk gericht op het afspelen van media. De Sony Ericsson-skin, die bij andere toestellen blauw gekleurd is, is speciaal voor de walkman-editie donkerder gemaakt, en heeft oranje tinten gekregen. Het capacitief touchscreen van de Mix Walkman meet 3.0 inch. Het toestel heeft een 3.0 megapixel camera, en ondersteunt WiFi.

Sewm

Het tweede toestel dat gepresenteerd werd, is de txt pro, een toestel met uitklappend QWERTY-toetsenbord, wat daardoor erg geschikt is voor allerlei vormen van messaging en social media. Net als de Mix Walkman is het toestel uitgerust met een eigen Twitter-app. Hoewel het toestel niet op Android draait, lijkt de het besturingssysteem van dit toestel sprekend op de skin van de Android-toestellen van Sony Ericsson. De txt pro ondersteunt WiFi, heeft een 3.2 megapixel camera en een 3.0 inch capacitief touchscreen.

Beide toestellen komen in het derde kwartaal van dit jaar op de markt.


Prijsvergelijker Sony Ericsson txt pro

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson txt pro


Prijsvergelijker Sony Ericsson Mix Walkman

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Mix Walkman


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel