Sony kondigt via Facebook de sociale Xperia miro aan


Via een speciale Facebook-actie heeft Sony zojuist de Xperia miro aangekondigd; een compacte en uiterst sociale telefoon. De keuze voor Facebook om de miro aan te kondigen is niet zonder reden, de telefoon kent een diepe Facebook-integratie.

Via de Facebook-actie kon de aankondiging van deze Xperia miro naar voren gehaald worden. Dat hebben ze bij Sony geweten. In plaats van tien dagen werden het er uiteindelijk slechts twee. Bijzonder aan de miro is de Facebook-integratie dat niet alleen geldt voor het adresboek, maar ook voor de fotogalerij en de muziekspeler. Bovendien kent de miro Sony's xLOUD dat voor een kraakhelder geluid moet zorgen.

Sony Xperia miro
Sony Xperia miro

De Sony Xperia miro draait onder het nieuwe Android Ice Cream Sandwich en ligt vanaf het derde kwartaal in de winkel. Het toestel kent een 3,5 inch groot scherm en een 5 megapixel camera. De krachtige batterij moet het volgens Sony ruim een dag volhouden. De Xperia miro zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, wit en in de combinaties zwart/roze en wit/goud.


Prijsvergelijker Sony Xperia miro

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia miro


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel