Verwarring over de Sony Ericsson Elena


Verwarring over een toekomstig model van Sony Ericsson. Ditmaal wordt het gerucht gevoed door de FCC die op een afbeelding de naam Elena gebruikt naast wat moet worden de M610i.

Waar we eerder nog berichten over een mogelijke opvolger van de M600i, zie dat bericht hier, en hieraan de naam Lizy gaven lijkt het nu toch op dat dit de Elena gaat worden.

Sowieso lijken de Lizy en de Elena erg op elkaar, op de aanwezige camera na dan. Daarnaast lijken er enkele specificaties bekend te zijn geworden: hij zou over een 3.2 megapixel camera beschikken en een groot 2.6 inch QVGA scherm. Met een intern geheugen van 160 MB is hij niet slecht af. Maar dit kan nog altijd uitgebreid worden met een Memory Stick.

Weer geruchten over de Sony Ericsson M610i
Verwarring over de Sony Ericsson Elena

Let vooral op de vergelijking van deze foto met de nieuwe Sony Ericsson P1i. Vooral de achterkant heeft er veel van weg. Het zal nog even afwachten zijn voordat Sony Ericsson ons duidelijkheid zal verschaffen en het toestel officieel zal aankondigen. We houden je op de hoogte!Praat mee over dit artikel