Sony Ericsson Idou wordt Satio en krijgt 2 'gelijkwaardige' broertjes

· 2 reacties


Sony Ericsson heeft in een zojuist gehouden persconferentie drie nieuwe telefoons aangekondigd waarmee het alles op alles wil zetten om het teruglopende marktaandeel een halt toe te roepen. Maak kennis met de Satio, Yari en Aino.

Dat werd althans bekend aan de hand van een zojuist gehouden persconferentie in Londen. Hierin maakt Sony Ericsson drie toestellen bekend die het beste van Ericsson combineren met het beste wat Sony te bieden heeft.

Het eerste, het allereerste 12 megapixel toestel kennen we voorheen als de Idou. Die krijgt nu de officiele naam Satio.

Sony Ericsson Satio
Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Yari

Sony Ericson Yari
Sony Ericson Yari

De twee andere toestellen bieden net als de Satio alles waar de joint venture van Sony en Ericsson toe in staat zijn. Zo is het tweede toestel, genaamd Yari, een toestel dat voornamelijk via 'gestures' werkt, vergelijkbaar als de Nintendo Wii. De Sony Ericsson Yari moet vooral gezien worden als een sterk doorontwikkelde F305.

Sony Ericsson Aino

Sony Ericsson Aino
Sony Ericsson Aino

Het derde toestel is de Aino. Dit toestel is naast telefoon een verlengstuk van de Sony PlayStation3 of je PC. Ook dit toestel beloofd een touchscreen te zijn en wordt geleverd met een speciale cradle waarmee content draadloos verstuurd kan worden.

Alle toestellen zullen vanaf het vierde kwartaal verkrijgbaar zijn. Blijf ons in de gaten houden voor meer nieuws en afbeeldingen.Praat mee over dit artikel