Eerste zending Xperia Play voor Nieuw Zeeland gestolen


Een forse tegenslag voor Vodafone, dat de Sony Ericsson Xperia Play in Nieuw Zeeland op markt brengt. De eerste zending van het PlayStation toestel is volledig gestolen. De introductie van het toestel is daardoor uitgesteld.

Het nieuws werd door Vodafone Nieuw Zeeland gebracht via Twitter. Het is vooralsnog onbekend hoeveel toestellen zich in de container bevonden die naar het land in Stille Oceaan opgestuurd is, maar de dieven in kwestie zullen ongetwijfeld een behoorlijke hoeveelheid toestellen in hun onrechtmatige bezit hebben gekregen. Eerder werd de levering van het toestel al vertraagd door de aardbeving en tsunami in Japan.

Xperia Play Stolen

De Sony Ericsson Xperia Play is sinds eind maart leverbaar in Nederland. De Sony Ericsson Xperia Play is de eerste Android-telefoon die helemaal op gaming gericht is. Wij hadden op het MWC in Barcelona al de kans om met deze smartphone met uitschuivend gamepad te spelen. De games die we speelden draaiden vlot op het toestel. Sony Ericsson komt met speciale spellen voor de telefoon, maar het is ook mogelijk om games die gemaakt zijn voor de eerste PlayStation te spelen.

Bron: Phonearena.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel