Sony spettert met waterbestendige Xperia go

· 6 reacties


Waterbestendige en stevige telefoons zien er normaal wat rubberachtig en volslank uit. Sony denkt dat het anders kan en bewijst dat vandaag met de introductie van de Xperia go; een stijlvolle én waterdichte telefoon.

Stof- en waterbestendige telefoons zijn geen nieuw terrein voor Sony. Het had al de Xperia active in het assortiment. Met de go komt daar nog een model bij. Uit onderzoek dat Sony heeft laten uitvoeren blijkt namelijk dat waterbestendigheid de derde belangrijkste functie is voor gebruikers. Echter willen mensen wel een elegante telefoon en die twee gingen tot voor kort niet zo goed samen.

Sony Xperia go lifestyle
De Sony Xperia go

Ook qua specificaties is de Sony Xperia go geen misselijke telefoon. Een 3,5 inch Reality Display, 5 megapixel camera en een 1 GHz processor. Een IP67 gecertificeerde behuizing zorgt ervoor dat een ongeplande ontmoetingen met water niet meteen het einde van je telefoon betekent. Bediening met een natte vinger is ook geen probleem. De Xperia go krijgt in eerste instantie Android 2.3 Gingerbread mee maar Sony belooft een update naar het nieuwere Ice Cream Sandwich. De Sony Xperia go ligt in het derde kwartaal in de winkel in drie verschillende kleuren en krijgt een adviesverkoopprijs mee van € 299.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel