Uiterlijk 3G iPhone bekend


Het uiterlijk van de nieuwe iPhone is bekend! Het verschilt niet veel van het huidige ontwerp en het lijkt overeen te komen met eerdere uitgelekte afbeeldingen.

Eerder al doken details op van het uiterlijk van de nieuwe iPhone. Niet uitgelekt door testers of insiders maar door de fabrikanten van hoesjes. Deze lijken namelijk te beschikken over de afmetingen van Apple's nieuwe iPhone. Opmerkelijk genoeg heeft Apple ze van deze informatie voorzien.

Uiterlijk 3G iPhone bekend
Het uiterlijk van de 3G iPhone naast de oorspronkelijke iPhone

De afbeelding toont de beschermhoesjes van de 3G iPhone naast die van het huidige ontwerp. De getoonde iPhone zelf is overigens niet die van de 3G versie. Daarom kan er geen conclusies getrokken worden uit de interface.

Zoals gezegd lijkt Apple niet teveel willen breken met het huidige ontwerp, al is de 3G iPhone iets dikker en ronder dan het huidige ontwerp. Toch is het wel opmerkelijk dat deze informatie nu duidelijk geworden is. Apple laat doorgaans niets los over nog niet aangekondigde producten. Met het vrijkomen van deze informatie lijkt de verrassing er op het eerste gezicht vanaf. Apple kennende zit hem de verrassing daarom niet in het uiterlijk maar in nieuwe functionaliteiten.

Bron: MacRumors


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel