Samsung Duitsland presenteert S5560i


Samsung Duitsland heeft een nieuwe versie van de Samsung Star op haar website gepresenteerd. Het gaat om een licht aangepaste versie van het toestel, die de codenaam S5560i heeft meegekregen.

Het toestel heeft een touchscreen van 3 inch, en draait op een eigen OS van Samsung. Verschillend ten opzichte van S5560i is de wifi-chip in het toestel. Voorheen werkte het toestel op netwerken tot 802.11g, wat zorgde voor een maximum snelheid van 54 Mbps. Nu wordt ook WiFi-N ondersteund, waardoor hogere snelheden tot de mogelijkheden behoren. Het uiterlijk van het toestel is hetzelfde gebleven, maar de batterij gaat langer mee dan voorheen: het toestel kan nu tot 900 uur stand-by staan, terwijl de S5560 maximaal 620 uur stand-by was.

Samsung S5560i

De Star-serie van Samsung is populair bij de Nederlandse jeugd, door de combinatie van een goedkoop toestel met (in verhouding) behoorlijke mogelijkheden. Het OS op de toestellen is zo opgebouwd dat het doet denken aan de systemen die op smartphones draaien. Het systeem biedt daarnaast integratie met de populairste social media.


Prijsvergelijker Samsung S5560i

Toon alle aanbiedingen van de Samsung S5560i


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel