Alcatel komt met uitgebreide Windows Phone


We zijn van Alcatel vooral eenvoudige prepay telefoons gewend. Maar het lijkt erop dat ze meer kunnen dan alleen dat, dat bewijst tenminste de One Touch S988W. Dit is namelijk een touchscreen QWERTY slide met Windows Mobile.

En dat is wel weer eens wat anders dan de recentelijk uitgekomen One Touch S107 die niet eens met een kleurenbeeldscherm is uitgevoerd. De S988W heeft het allemaal wel, toch lijkt het erop dat we dit toestel niet snel op het Europese vasteland zullen aantreffen.

Alcatel komt met uitgebreide Windows PhoneAlcatel komt met uitgebreide Windows PhoneAlcatel komt met uitgebreide Windows Phone
Alcatel One Touch S988W

De Alcatel One Touch S988W lijkt namelijk exclusief te zijn voor de Chinese operator 'WO'. Toch is dit nieuws interessant omdat het bewijst dat Alcatel blijkbaar meer kan maken dan eenvoudige telefoons en zich wil begeven op de drukke smartphonemarkt.

De S988W beschikt overigens over WiFi, A-GPS, een 3.5 mm audio jack plug en Windows Mobile 6.1 Professional. Het toestel lijkt vooral te concurreren met de nieuwe Touch Pro2 van HTC.

Via: Unwiredview.comPraat mee over dit artikel