Sony Xperia LT29i Hayabusa en ST21i Tapioca gefotografeerd


Twee nog niet officieel aangekondigde Sony-telefoons hebben zichzelf laten fotograferen. Het gaat om de high-end Xperia LT29i Hayabusa en instapmodel ST21i Tapioca. Beide draaiend onder Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Beginnend bij de LT29i met codenaam Hayabusa. Dit moet een nieuw vlaggenschip van Sony worden en daardoor boven de Xperia S gepositioneerd worden.

Sony Xperia LT29i Hayabusa

Uit eerder gelekte informatie zou blijken dat de LT29i met een 1,5 GHz Snapdragon S4 wordt uitgerust. Het scherm zou minimaal 720p zijn en uitkomen op 4.55 inch. Meest indrukwekkend zou de 13 megapixel camera zijn en de slechts 7 millimeter behuizing. Een zekere bron denkt dat de Hayabusa als de 'Xperia GX' gelanceerd wordt.

Sony ST21i Tapioca

En dan hebben we nog deze ST21i met codenaam Tapioca. Dit toestel dook in de periode voor het MWC ook diverse malen op, maar werd daar toen niet aangekondigd. Wellicht gaat dit spoedig gebeuren want de geruchten laaien weer flink op.

Sony Xperia ST21i Tapioca
De Sony Tapioca naast de Xperia S

Je hoeft de Tapioca maar naast de Xperia S te leggen en je ziet dat het hier om een eenvoudiger smartphone gaat. Vooral het scherm is stukken minder scherp (320 x 480 pixels). Maar dat is niet het enige. De camerasensor komt uit op 3 megapixel en de processor draait maximaal op 800 MHz. Toch is deze smartphone uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en daardoor erg bruikbaar. Nog geen enkel bericht over wanneer de Tapioca of de Hayabusa op de markt komt.

Bron: Baidu Forum, Techblog.gr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel