Nokia 6600i Slide; Nokia's dunste 5 megapixel slider ooit


Nokia heeft, nadat het gister al drie nieuwe toestellen aankondigde, vandaag wederom een nieuw toestel aangekondigd; de Nokia 6600i Slide. De 6600i Slide is gelijk Nokia's dunste 5 megapixel slider ooit.

De Nokia 6600i Slide is een tijdloze slider die verkrijgbaar zal zijn in geborsteld staal en in het zwart. Met zijn 14 millimeter is het gelijk het dunste 5 megapixel toestel wat de Finnen in het assortiment hebben.

Echter, Nokia heeft veel aandacht besteedt aan het uiterlijk van de Nokia 6600i Slide om een waardige opvolger neer te kunnen zetten voor de Nokia 6600 Slide. Het is dan ook geen verrassing dat het toestel veel eigenschappen erft van zijn oudere broertje. Waaronder het weigeren van inkomende gesprekken door tweemaal op het toestel te 'tikken'. Hiermee is tevens het alarm te snoozen, voor wie even 10 minuten langer wil blijven liggen.

Nokia 6600i Slide; Nokia's dunste 5 megapixel slider ooit
Nokia 6600i Slide

Het toestel beschikt daarnaast over 3G internet mogelijkheden, 5 megapixel camera met dual LED flitser, een 2.2 inch kleurenbeeldscherm en een ingebouwde FM radio ontvanger. Wie de 6600i Slide aanschaft ontvangt tevens een 1 GB microSD geheugenkaart. Voor wie dit niet genoeg is, bestaat de mogelijkheid om tot maximaal 16 GB uit te breiden.

De Nokia 6600i Slide zal in het derde kwartaal verkrijgbaar zijn tegen een verwachte losse verkoopprijs van 200 EURO.



Praat mee over dit artikel