LG Arena vroegtijdig in de winkel

· 17 reacties


Het nieuwe vlaggenschip van LG, de KM900 Arena, is vroegtijdig in de winkel beland. Het toestel is de eerste LG met de nieuwe S-Class gebruikersinterface dat sterk aan de iPhone doet denken.

Vooralsnog hebben we het toestel alleen leverbaar aangetroffen bij GSMTrack, die een EU importversie aanbiedt mét Nederlands menu en T9. Waarschijnlijk zal alleen de handleiding in het Duits zijn uitgegeven.

LG KM900 Arena
LG KM900 Arena

De Arena is een touchscreen toestel met ondersteuning voor maximaal 40 GB aan geheugen (8 GB intern + maximaal 32 GB extern). De nieuwe S-Class gebruikersinterface doet zoals gezegd sterk denken aan dat van de iPhone. Hier zijn alleen de icoontjes onderverdeelt in categorieën waarbij de gebruiker deze als horizontale lijst kan schuiven. Het menu ondersteund ook auto-rotate waarbij vrijwel de gehele categorie getoond wordt.

S-Class biedt ondersteuning voor vier verschillende schermen die als 'blok' geroteerd kunnen worden. Al dit grafische geweld wordt geregeld door een aparte grafische processor van AMD, terwijl het overige telefoongedeelte door een andere processor wordt afgehandeld. Nooit meer wachten dus op al die mooie animaties.

Armin van Buuren Edition

Voor wie perse de volledig Nederlandse uitvoering wil hebben, zal tot eind april moeten wachten. Overige webshops geven aan het toestel pas vanaf week 17 volop leverbaar te hebben. Tevens zal er een speciale uitvoering komen van de Arena; de Armin van Buuren Edition. In dit geval zal er speciale content van de Nederlandse DJ zijn voorgeïnstalleerd op een meegeleverde 16 GB geheugenkaart.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel