Internationale variant Samsung Galaxy Win met Dual SIM aangekondigd


Hij was al voor China aangekondigd, maar Samsung brengt het toestel nu ook naar Europa toe; de Galaxy Win. Dit Dual SIM-toestel beschikt over een ruim 4,7 inch TFT-scherm en een 1,2 GHz quadcore processor.

De Galaxy Win lijkt op een kopie van z'n Chinese naamgenoot. Dezelfde 5 megapixel camera, Android 4.1 en een 2.000 grote mAh batterij. Bovenop Android draait Samsung's eigen TouchWiz-schil en de eigen ChatON messagingdienst is voorgeïnstalleerd. Helaas blijft onduidelijk van welk type de 1,2 GHz quadcore processor is. De quadcore processor is een Qualcomm Snapdragon 200 die op 1,2 GHz geklokt is.

Samsung Galaxy Win
De Samsung Galaxy Win

De Samsung Galaxy Win lijkt vooral een interessante telefoon voor wie twee simkaarten gelijktijdig operationeel wil hebben en een telefoon met groot scherm nodig heeft. Heb je die Dual SIM-functionaliteit niet nodig dan is er ook een Single SIM-versie beschikbaar. Het is nog niet duidelijk welke markten allemaal de Dual SIM-versie krijgen. Er valt te kiezen uit de kleuren Ceramic White en Titan Grey.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Win Duos

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Win Duos


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Win

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Win


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel