Firmware Update Friday - Week 16 2010

· 6 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia 5800 XpressMusic, E72, X6 en de HTC Legend.

Nokia 5800 XpressMusic - v50.0.005

Eigenaren van een 5800 XpressMusic kunnen hun geliefde toestel deze week updaten naar alweer versie 50.0.005. Hierin zit onder andere de allernieuwste versie van Ovi Maps (versie 3.03) en een nieuwe versie van de Ovi Store. Ook kan er vanaf versie 50.0.005 in de menu's kinetisch gescrold worden.

De firmware is zoals gebruikelijk bij Nokia toestellen via de Nokia Software Update toepassing en anders via FOTA. Vergeet niet vooraf je gegevens middels een back-up veilig te stellen.

Nokia E72 - v31.023

Ook de zakelijke E72 mag deze week rekenen op een verse update. Een flinke welteverstaan. Nieuw aan versie 31.023 is onder andere de toepassing 'Internet Radio' en een nieuwe communications manager. Verder stikt versie 31.023 van de wijzigingen en bug fixes. Een volledige changelog is te vinden bij de heren van Daily Mobile.

Updaten kan via NSU wat onderdeel is van Nokia's PC Suite.

Nokia X6 - v20.0.005

Het derde Nokia toestel wat deze week een nieuwe update heeft ontvangen is de eerder door ons gereviewde X6. Ook hier gaat het weer om een grote update met niet alleen bug-fixes maar ook nieuwe functies. Zeker de moeite waard dus even de tijd te nemen om een update uit te voeren. Een volledige changelog is te vinden op de site van My Nokia Blog.

Ook hier weer is de update via de Nokia Software Update toepassing binnen te halen en uit te voeren. Vergeet ook hier niet om vooraf een back up te maken.

HTC Legend - 1.31.405.4

We sluiten deze Firmware Update Friday af met een update voor de relatief nieuwe HTC Legend. Versie 1.31.405.4 verhelpt een probleem in de Market toepassing waarbij sommige toepassingen ineens verdwenen waren. Dat kan dus de moeite waard zijn mee te pakken.

De update komt via de lucht (FOTA) binnen en je hoeft deze dus alleen te accepteren.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!



Praat mee over dit artikel