Ativ Core moet Samsung's eerste Windows Phone 8.1 worden


Samsung lijkt weer wat meer vertrouwen te hebben in Windows Phone, vooral dankzij versie 8.1. Het bedrijf zou momenteel druk bezig zijn met de ontwikkeling van de Ativ Core die de nieuwste versie van Windows Phone draait.

Samsung was één van de eerste bedrijven die samen met Microsoft Windows Phones maakten. Erg happig was het bedrijf niet om daar een vervolg aan te geven. Mede omdat het succes van Windows Phone relatief uitbleef, Microsoft licentiekosten in rekening bracht en het Nokia leek voor te trekken. Met versie 8.1 worden veel van die bezwaren weggenomen en lijkt Samsung weer met nieuwe toestellen te komen.

LG Optimus 7 and Samsung Omnia 7
Hoog tijd voor een opvolger

Met de Ativ Core lijkt Samsung niet het achterste van haar tong te laten zien. Het lijkt een bescheiden telefoon te worden met 4,5 inch beeldscherm met HD-resolutie. De camera komt vermoedelijk uit op 8 of 13 megapixel en er ligt naar verluidt een 2.100 mAh batterij in. Al met al lijkt het om een mid-range model te worden dat wellicht als prepaid-pakket wordt aangeboden. De meest recente Windows Phone van Samsung die hier verkrijgbaar is, is de Ativ S uit 2012.

Bron: Sammobile.com


Prijsvergelijker Samsung Ativ S i8750
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Metallic Silver
€ 282,91 € 282,91   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Ativ S i8750


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel