Samsung breidt uit met eenvoudige Galaxy Star en Pocket Neo


Samsung heeft vandaag een tweetal nieuwe Galaxy-telefoons aangekondigd; de Galaxy Star en de Galaxy Pocket Neo. Het zijn twee compacte en relatief eenvoudige telefoons waarvan ook een Dual SIM-uitvoering wordt uitgebracht.

Samsung schrijft in haar persbericht dat de Galaxy Star en Galaxy Pocket Neo "stijlvolle en compacte telefoons" zijn, met een "superieure performance" en met "een rijke interactieve gebruikerservaring". In normaal Nederlands betekent dat het vrij eenvoudige telefoons zijn met een klein scherm, een voor die categorie nog redelijke processor waar bovenop de eigen TouchWiz UI draait.

Samsung Galaxy Pocket Neo and Galaxy Star
De Samsung Galaxy Pocket Neo en Galaxy Star

De Star krijgt een 1 GHz processor mee, terwijl de Pocket Neo het met 850 MHz moet doen. De Samsung Galaxy Star beschikt daarentegen niet over HSDPA, iets wat de Galaxy Pocket Neo wel heeft. Een meningsverschil over de camerasensor is er niet, die is in beide gevallen 2 megapixel groot. Van beide modellen komt tevens een Dual SIM uitvoering uit, maar Samsung zegt er niet bij welke landen die uitvoering allemaal krijgen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel