TeleVisie 2009: Nokia 5730 XpressMusic, HTC Snap, LG GD900 en Sony Ericsson T707

· 2 reacties


Gisteren werd de jaarlijkse TeleVisie beurs in Nieuwegein gehouden. Hier laten fabrikanten van mobiele telefoons hun nieuwe assortiment zien. Wij waren erbij en namen foto's van de Nokia 5730 XpressMusic, HTC Snap, LG GD900 en de Sony Ericsson T707.

Zoals gezegd is de TeleVisie een jaarlijks terugkerende beurs voor zowel telecom- als navigatiefabrikanten. Net als vorig jaar waren wij erbij en kwamen de allernieuwste telefoons tegen. Nog niet in de winkel, maar al wel bij ons op de foto!

Nokia 5730 XpressMusic

Weggemoffeld in de binnenzak van een Nokia medewerker troffen we de nieuwe 5730 XpressMusic aan. Wij speelden er even mee!

Nokia 5730 XpressMusic
De nieuwe Nokia 5730 XpressMusic

We waren aangenaam verrast over de 5730 XpressMusic! Het toestel is ondanks zijn volledige toetsenbord, wat zich eenvoudig uit laat schuiven, helemaal niet dik. Nokia heeft daarnaast een nieuwigheid ingebouwd; zo kun je favoriete contacten in een horizontale balk opslaan in het home-screen. Hierdoor kun je snel bepaalde contacten bereiken zonder eerst het menu in te hoeven. Aan contacten kunnen ook RSS feeds gekoppeld worden zodat je op de hoogte blijft als iemand bijvoorbeeld z'n Facebook heeft bijgewerkt.

Daarnaast beschikt het toestel aan de bovenzijde de bekende N-Gage speltoetsen. Deze lichten ook nog eens heel mooi op zodra een game geopend wordt. We kennen deze toetsen natuurlijk ook van de N81. Ook de muziektoetsen aan de zijkant van het beeldscherm lichten heel mooi op zodra de muziekspeler geactiveerd wordt. Al met al een heel mooie en strakke telefoon.

HTC Snap

Zo troffen we een werkende sample aan van de nieuwe HTC Snap met de nieuwe Inner Circle technology. Met Inner Circle is het mogelijk om mail te sorteren van enkele favorieten. Helaas was er op dit exemplaar nog geen mailaccount ingesteld waardoor we het niet echt goed hebben kunnen testen.

TeleVisie 2009:TeleVisie 2009:TeleVisie 2009:TeleVisie 2009:
De ExtUSB aansluiting is netjes afgewerkt
TeleVisie 2009:

LG GD900 Crystal

Ook troffen we de LG GD900 Crystal aan. Helaas betrof het hier om een dummy, niet om een werkend exemplaar. Dit toestel zal vermoedelijk vanaf mei in de winkel liggen.

LG GD900 Crystal
LG GD900 Crystal met transparant toetsenbord

Sony Ericsson T707

Bij Sony Ericsson werden we aangetrokken tot de T707. Dit toestel is recentelijk aangekondigd en kenmerkt zich door lichteffecten. Deze laten zich wat moeilijk op de foto zetten, maar we hebben toch enkele shots gemaakt waardoor het idee hopelijk overkomt.

TeleVisie 2009:TeleVisie 2009:TeleVisie 2009:

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel