Mensen in de rij voor de iPad 2


Sinds vandaag kunnen ook Nederlanders de nieuwe iPad aanschaffen. Dat kan in de winkel of online. Naast Nederland zijn er nog 24 andere landen waar vanaf vandaag Apple's nieuwe tablet te koop is.

De iPad 2 was al sinds 11 maart in de VS te koop maar hij bereikt nu dus ook de overkant van de plas. Voor wie hem online aanschaft moet rekening houden met een levertijd van tussen de 2 en 3 weken. Voor wie niet zolang kan wachten zit er niets anders op dan naar de winkel te gaan en aan te sluiten. Volgens berichten op Twitter staan er in het hele land al rijen met ongeduldige kopers. De verkoop start vanaf 17:00 uur.

Rij wachtende mensen in de Mac Store
Mensen in de rij in de Media Markt Den Haag

De nieuwe iPad 2 is verkrijgbaar in twee varianten; één met 3G en WiFi en één alleen met WiFi. Van elke variant is er een 16, 32 en 64 GB uitvoering. Tot slot kun je ook nog kiezen voor een witte of een zwarte. Prijzen beginnen bij 479 EURO voor de iPad 2 WiFi 16 GB terwijl de prijs voor het instapmodel van de 3G-versie begint bij 599 EURO. Echter in combinatie met een data-abonnement is Apple's nieuwste tablet in sommige gevallen gratis.

Foto: Twitpic (1), (2)Praat mee over dit artikel