Sony kondigt twee nieuwe Xperia's aan; Xperia L en Xperia SP

· 1 reactie


Geheel volgens verwachting heeft Sony vandaag twee nieuwe Xperia-telefoons aangekondigd; de Xperia SP en de Xperia L. Beide toestellen hebben een onmiskenbaar Sony-design en beschikken over een speciale cameratoets.

De Sony Xperia SP is een HD-telefoon met 4G-ondersteuning in een voor Sony-begrippen geheel vernieuwd ontwerp. Het 4,6 inch scherm beschikt naast HD-resolutie over Sony's Mobile BRAVIA Engine 2 dat zelf de beste instellingen kiest voor betere scherpte en kleurbeheer.

Sony Xperia L and Xperia SP
Sony Xperia L en de Xperia SP

Wil je een telefoon met één van de beste camera-ervaring dan moet je volgens Sony kiezen voor de Xperia L. Dankzij de 8 megapixel camera met 'Exmor RS for mobile'-sensor moet je zowel 's nachts als met tegenlicht toch prima foto's en videos kunnen schieten. Dit komt mede door de HDR-functie die ook bij video-opname actief is. Handig is de speciale cameratoets waarmee je binnen een seconde van slaapstand in de camerastand springt. Overigens beschikt de Xperia SP ook over deze cameraknop.

Tweede kwartaal

Zowel de Xperia SP als de Xperia L komen in het tweede kwartaal van 2013 uit. De SP krijgt een adviesprijs van € 399 mee, terwijl voor de Sony Xperia L een bedrag van 279 euro gevraagd wordt. Beide modellen komen in zowel het zwart als wit uit.


Prijsvergelijker Sony Xperia SP

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia SP


Prijsvergelijker Sony Xperia L

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia L


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel