HTC Flyer zou al een miljoen keer besteld zijn


Volgens het Chinese Commercial Times zou de Flyer al een miljoen keer zijn besteld. Best knap als je bedenkt dat de Flyer nog niet eens in de winkel ligt. Hij heeft zelfs nog niet eens een definitieve prijs. Hoe zit dat?

Het bericht zou afkomstig zijn van het Chinese Commercial Times. Naast de taalbarrière ontbreekt een link naar of kopie van het daadwerkelijke artikel. Dit maakt het voor ons dus vrijwel onmogelijk het bericht te controleren. HTC was op moment van schrijven niet bereikbaar voor commentaar.

HTC Flyer
HTC Flyer

Er echter vanuit gaande dat het aantal klopt, dan gaat het niet om orders van daadwerkelijke consumenten maar van retailers en handelaren. De prijs van de Flyer wordt geschat op 600 dollar wat goedkoper lijkt dan andere tablets die onlangs zijn aangekondigd. Nadeel is dat deze echter veelal voorzien van Honeycomb, de Flyer niet. Bovendien is het instapmodel van de iPad 2 alweer goedkoper dan de Flyer wat ook niet echt helpt natuurlijk. Of de HTC Flyer het dus goed doet bij daadwerkelijke klanten moet dus nog maar blijken.

Bron: DigiTimes



Praat mee over dit artikel