Nieuwere foto's en meer info BlackBerry slider


RIM houdt de gemoederen flink bezig. De Canadese fabrikant van BlackBerry telefoons staat op het punt een slider telefoon uit te brengen en daar willen wij natuurlijk alles van weten!

Want gaat het hier om een Storm of om een Bold? En is het touchscreen SurePress, vergelijkbaar als bij de Storm en Storm2 of alleen capacitief? En onder welk OS draait deze zwarte bes?

Definitief

Maar laten we beginnen bij het begin. Volgens diverse bronnen zijn onderstaande afbeeldingen legitiem en de geruchten dus waar; er komt een BlackBerry-slider. CrackBerry gaat zelfs een stapje verder en meld dat dit het definitieve product is en wordt het uitgebracht onder een geheel nieuwe serie. Dus niet de Storm of Bold3.

BlackBerry slider

BBLeaks, waar ook de foto's vandaan komen, denkt dat het hier wel om een Bold gaat. Het ontbreken van de SurePress techniek waar de Storm om bekend staat doet dit vermoeden. De doorslag zou echter geven dat RIM al geruimere tijd bezig is met een touchscreen/QWERTY-hybrid genaamd 'Dakota'.

BlackBerry slider

CrackBerry denkt verder te weten dat het touchscreen beschikt over een 360 x 480 pixels resolutie, wat ons eerlijk gezegd wat aan de lage kant lijkt aangezien de Bold 9700 hier ook over beschikt. Ook beschikt het toestel volgens CrackBerry over het nieuwe OS 6.

BlackBerry slider

27 april

Tot slot een mogelijk aankondigingsdatum. Van 27 tot en met 29 april vindt in Florida het jaarlijkse Wireless Enterprise Symposium plaats waar BlackBerry beminnende fans samenkomen. Een mooie gelegenheid voor RIM om deze BB aan te kondigen? Wij hopen van wel.

Bron: Bbleaks.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel