Asus Lamborghini telefoon voor het eerst op de gevoelige plaat


De Lamborghini ZX1 is een Asus smartphone met bijzonder Lamborghini design. Het was de bedoeling dat deze nieuwe Asus morgen pas tentoongesteld zou worden op de CeBIT. Wij hebben de eerste afbeeldingen nu al!

De eer om voor het eerst foto's te mogen schieten van de Lamborghini ZX1 zijn overigens weggelegd voor de collega's van Engadget. Zij troffen zoals verwacht deze nieuwe Windows Mobile 6.1 smartphone aan op de Asus stand en zagen kans om enkele kiekjes te nemen.

Naast dat dit beestje onder Windows Mobile 6.1 draait, heeft Asus ook enkele aanpassingen aan het besturingssysteem gemaakt. Hiermee zou Asus een iPhone-achtige bediening willen bereiken. Wij zijn benieuwd!

Verder wordt melding gemaakt dat de ZX1 een UMTS/HSDPA smartphone is inclusief ondersteuning voor EDGE. Het apparaat is quad band en uitgerust met een 3 megapixel camera inclusief autofocus. Aan de voorzijde bevindt zich een secundaire VGA camera bedoelt om mee te kunnen beeldbellen. Op het terrein van geheugen kunnen we melden dat de ZX1 is uitgerust met 256 MB aan ROM geheugen en 128 aan RAM. Aan uitbreiding kan ook worden gedaan, maar dan wel met MicroSD geheugenkaarten. Om het feestje compleet te maken ontbreken GPS en WiFi niet.

Asus Lamborghini telefoon op de gevoelige plaat
Asus ZX1 Lamborghini voor het eerst vastgelegd

Wie een exemplaar van de Asus ZX1 Lamborghini wil bemachtigen moet een flink gevulde portemonnee meebrengen. De verwachtte losse toestelprijs bedraagt namelijk 1000 euro.

Bron: Engadget Mobile


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel