Samsung onthult 6,7 inch grote Galaxy A70 met 4 camera’s


Voor wie een telefoonscherm niet snel groot genoeg is heeft Samsung de Galaxy A70 gemaakt. Dit nieuwe Galaxy A-model is uitgerust met een 6,7 inch groot Super AMOLED-scherm. Maar ook op camera-gebied weet het toestel indruk op ons te maken.

Op de afbeeldingen lijkt de Galaxy A70 een kleurrijke verschijning met dunne en afgeronde schermranden. Bovenin het monsterlijk grote scherm zit een U-vormige notch voor de selfiecamera. Samsung past een camera toe van maar liefst 32 megapixels. Ook achterop treffen we een eveneens grote camerasensor aan. Deze grote hoeveelheid megapixels stelt je in staat om scherpe opnames te maken met veel detail.

Samsung Galaxy A70
De Galaxy A70

Achterop zit naast de 32 megapixel hoofdcamera met lichtsterke f/1.7 lens ook nog een 8 megapixel groothoekcamera en een 5 megapixel dieptecamera. Dit geeft je wat extra mogelijkheden om mooie foto's te maken. De A70 kan je daarbij helpen dankzij de Scene Optimizer. Deze herkent 20 verschillende scenes en kiest daarbij automatisch de beste instellingen. Samsung heeft ook gehoor gegeven aan wie altijd met een lege telefoonbatterij zit. Binnenin de Galaxy A70 zit een royale 4500 mAh grote batterij. Snelladen behoort tot de mogelijkheden tot maar liefst 25 watt.

3D Glasstic design

Binnenin vinden we een Exynos-processor bestaande uit 2 krachtige cores en 6 energiezuinige. Er zijn uitvoeringen met 6 en 8 GB aan werkgeheugen maar onduidelijk is nog of deze allemaal naar Nederland toe komen. Qua kleuren is er keuze uit Black, Blue, Coral en White. Samsung past haar nieuwe 3D Glasstic design toe waardoor het glas wat diepte lijkt te hebben. Prijzen en beschikbaarheid worden 10 april verwacht, dan vindt een speciaal Galaxy A-event plaats.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A70
Maandelijks Bijbetalen Minuten Internet      
hollandsnieuwe abonnement € 8,00 € 24,00 1000 1000 MB 4G Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A70


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel