Live foto's en video van de Sony Ericsson T707


Afgelopen week kondigde Maria Sharapova de nieuwe Sony Ericsson T707 aan. Eindelijk weer een stijlvolle clamshell gericht op de vrouwelijke doelgroep. Na de officiële persfoto's hebben we nu live foto's en een video van dit toestel.

De Sony Ericsson T707 in een notendop; clamshell telefoon met snel 3G internet ondersteuning, 3.2 megapixel camera met flitser en geotagging. De telefoon licht op als je wordt gebeld en je kunt de lichtinstellingen personaliseren. Zo weet je altijd wie er naar je op zoek is. Als je te druk bent om de oproep te beantwoorden, zet je die eenvoudig uit door met je hand over het display te bewegen. Met hetzelfde gebaar zet je de wekker op snooze.

Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707Live foto's van de Sony Ericsson T707

Bron: Se-community.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel