Microsoft geeft alsnog dure notebook aan winnaar Windows Phone challenge

· 1 reactie


De Windows Phone challenge, een marketingactie waarbij smartphone-eigenaren in een telecomwinkel kunnen laten zien dat hun toestel sneller is dan een telefoon met Windows Phone. Lukt dat, dan winnen ze een notebook.

De opdracht die sneller uitgevoerd moet worden, wordt bedacht door medewerkers van de winkel. Sahas Katta, een Amerikaanse blogger, ging in de rij staan voor de strijd, en won. De opdracht was: toon zo snel mogelijk het weer in twee Amerikaanse steden. Katta had toevallig twee widgets op het homescreen van zijn Galaxy Nexus staan, en was sneller dan de medewerker met het Windows Phone-toestel.

Microsoft store 660x328

Katta kreeg echter niets. Winkelmedewerkers kwamen met allerlei smoesjes waarom hij niet gewonnen zou hebben. Hij liet het er niet bij zitten, en schreef op zijn blog een artikel over zijn belevenissen. Ben Rudolph, de Windows Phone-man die de actie bedacht, bood Katta via Twitter eerst excuses en een herkansing aan. Toen meer blog het verhaal oppikten, koos Microsoft alsnog eieren voor z’n geld, en gaf Katta zijn prijs en daarbovenop een nieuwe telefoon.

Bron: Theverge.com, Skattertech.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel