Samsung introduceert samen met Adidas een fitness telefoon


Informatie over de Samsung F110 miCoach telefoon was al langer bekend, al was deze informatie niet afkomstig van Samsung zelf. Nu heeft het bedrijf eindelijk deze fitness phone die in samenwerking met Adidas tot stand kwam officieel aangekondigd.

Samenwerking tussen fabrikanten van mobiele telefoons met andere bedrijfstakken is niet nieuw. Vooral modehuizen zijn graag geziene partners. Bedrijven die met sport te maken hebben zien we echter nog niet veel. Terwijl het wel erg voor de hand ligt.

Samsung en Adidas noemen de miCoach een "real-time training systeem" en is volgens beide bedrijven een must voor atleten met een doel. De telefoon is dankzij de stappenteller en hartslagmeter net een personal trainer die precies weet wat je doelen zijn en hoe jij die het beste kunt bereiken.

Samsung introduceert eindelijk officieel fitness telefoon met Adidas
Samsung Adidas miCoach, je eigen personal trainer

Het maakt niet uit of je net begonnen bent met sporten of dat je een doorgewinterde prof bent, met de 5 stappen van de miCoach kom je makkelijker waar je zijn wilt.

Stap 1; vind je niveau. De miCoach bepaalt tijdens je eerste rondje rennen hoe fit je werkelijk bent.
Stap 2; bepaal je doel. De miCoach geeft je een aantal realistische doelen die aansluiten op je huidige conditie. Samen met een serie oefeningen helpt het je doelen te bereiken.
Stap 3; maak een plan. In samenwerking met professionele sporttrainers, waarmee de miCoach is ontwikkeld, wordt een persoonlijke training plan opgesteld speciaal voor jou.
Stap 4; luister jouw muziek; Sporten gaat makkelijk met muziek. Dankzij de 1 GB aan ingebouwde geheugen kun je genoeg muziek downloaden op de miCoach om flink buiten adem te raken.
Stap 5; en rennen maar. De miCoach geeft tijdens het sporten gesproken aanwijzingen op je op het juiste tempo te houden en houdt in de tussentijd je hartslag in de gaten.

De miCoach zal in maart verkrijgbaar zijn in 7 verschillende kleuren; Dark Gray, Tech Silver, Pink Red, Cool Gray, Sapphire Blue, Misty Blue en Sweet Pink.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel