Sony Ericsson voegt Hyves toe aan Timescape (update)

· 1 reactie


Timescape kennen we momenteel alleen nog maar van afbeeldingen, op de nog (steeds) niet uitgekomen X10 welteverstaan. Sony Ericsson heeft het populaire NL'se Hyves eraan toegevoegd.

Timescape toont alle communicatie-entertainment op chronologische volgorde aan de hand van een rij overzichtelijke panels zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, sms berichten, foto's, e-mail en nu dus ook Hyves-updates.

Timescape Hyves
Zwarte en witte X10 met Timescape en Hyves

Eigenlijk moet Timescape worden vergeleken met wat HTC doet met Sense, een eigen schil rondom het besturingssysteem om het toestel nóg gebruiksvriendelijker te maken. De X10 moet de eerste telefoon worden waarop Timescape is geïnstalleerd. De Xperia X10 wordt nog deze maand verwacht.

Hyves integratie

Het is overigens niet de eerste keer dat Sony Ericsson Hyves integreert in haar toestellen. De C905 en de C903 kregen al eerder standaard een Hyves-applicatie voorgeïnstalleerd.

Update: Sony Ericsson heeft tegenover NieuweMobiel.NL bevestigd dat het de intentie heeft om ook Hyves toe te voegen aan de X10 mini en X10 mini pro.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel