LG presenteert met Optimus Vu eigen telefoon/tablet-kruising


De Samsung Galaxy Note krijgt er een geduchte concurrent bij. De Optimus Vu is namelijk LG's eigen kruising tussen telefoon en tablet. Ook met de Vu kan via de ingebouwde stylus aantekeningen en notities gemaakt worden.

De Optimus Vu is met z'n 4:3 verhouding een opvallende verschijning. Het apparaat is daardoor erg breed; 90,4 millimeter welteverstaan. Even ter vergelijking, dat is net zo breed als de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro hoog is! Dik is de Vu trouwens niet, slechts 8,5 millimeter.

LG Optimus Vu

Naast touchscreen dat gebruikelijk met een vinger te bedienen is, is de LG Optimus Vu ook in staat met een stylus overweg te kunnen. Hierdoor kunnen net als bij de Note tekeningen en notities gemaakt worden. En dankzij de QuickClip-knop kunnen snel en moeiteloos screenshots gemaakt worden.

LTE en HDMI

Specliefhebbers hebben aan de Optimus Vu ook een goeie telefoon/tablet-kruising. De LG Vu beschikt over LTE, een 1,5 GHz dualcore processor, 8 megapixel camera en een HDMI-poort. De Android-versie zal in het begin Gingerbread zijn, later volgt een Ice Cream Sandwich-update. Vooralsnog wordt de Vu eerst in Korea uitgebracht, met een Europese lancering niet lang daarna.


Prijsvergelijker LG Optimus Vu P895

Toon alle aanbiedingen van de LG Optimus Vu P895


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel