Na de i-mate en Qtek is het nu de beurt aan Orange


De nieuwe Orange SPV M600 is na de Qtek S200 en de i-mate JAMIN, het derde model dat op de basis van de HTC Prophet de markt zal betreden de komende maanden.

Orange heeft als opvolger van de succesvolle SPV M500 een nieuw model aangekondigd op de basis van de HTC Prophet. Het nieuwe toestel dat gelijkwaardig is aan de Qtek S200 en i-mate JAMIN, zal in de komende maanden de markt bereiken. Het toestel zal daarbij de M500 compleet vervangen en naast de M3000 en C600 het hoofdonderdeel van het portofolio in de Benelux zijn. Prijzen zijn nog niet bekend en worden afhankelijk van de providerpakketten die aangeboden gaan worden door Orange.

Over de SPV M5000 kunnen we helaas nog niks melden. Orange heeft verklaart dat dit model voorlopig niet de Nederlandse markt zal bereiken, maar dat ook er ook geen zekerheid is over dat ooit gaat gebeuren met het toestel. Dit zal in de komende periode afgewacht moeten worden.

Voorlopig zal de persoon die behoefte heeft aan een HTC Universal moeten uitwijken naar T-mobile voor de MDA Pro of de Qtek 9000 en i-mate JASJAR.

Voor meer informatie over de nieuwe Orange SPV M600 klik hieronder op de link:

Specificaties Orange SPV M600

Orange SPV M600 foto 01Orange SPV M600 foto 02Orange SPV M600 foto 03


Praat mee over dit artikel