Sagem; 3GSM in het teken van nieuwe introducties en mobiele televisie


Sagem bracht op 3GSM een nieuwe reeks met nieuwe producten naar voren, die het portofolio van het komende jaar laten zien. Ook werd mobiele televisie aangegrepen.

Het merk dat de meeste prepaid modellen verkocht afgelopen maand in Nederland toonde op 3GSM een nieuwe reeks met modellen. De MY 100X, MY200X, MY 700X, MY 800X en MY MobileTV werden aan de wereld getoond samen met bekende modellen als de Z-5, X-5-2v en diverse accessoires.

De nieuwe modellen zijn vooral bedoeld voor het wat lagere segment in de huidige markt en daarin boert Sagem de afgelopen periode erg goed. De nieuwe reeks zal dit zijn consolideren en wellicht zelfs versterken. Naast de nieuwe modellen werden de ultradunne MY 300X en MY 400X series getoond. Een aantal van deze modellen vindt men nu al op de markt terug.

Sagem 3GSM 01Sagem 3GSM 02Sagem 3GSM 03

Naast de genoemde modellen moeten de nieuwe Sagem MW 06 en MY 800X eruit worden gelicht. Beide modellen zijn nog niet officieel aangekondigd, maar NieuweMobiel.NL heeft wel de eerste foto's van dit tweede 3G/UMTS model en eerste Wifi smartphone model van Sagem. De MY 800X staat gepland voor het tweede kwartaal en zal vooral een goedkoop alternatief zijn voor andere 3G modellen. De MW 06 is voorlopig niet verkrijgbaar, maar toont wel aan dat Sagem bezig is met een opvolger voor de S-7.

Sagem 3GSM 04Sagem 3GSM 05

Ook mobiele televisie kwam aanbod. Het MobileTV toestel dat vooral als testmodel zal gaan dienen is een directe kopie van de MY X-8 en heeft een mobiele televisie ontvanger en MicroSD geheugenkaart slot gekregen. De standaard DVB-H is gebruikt in het nieuwe zwarte toestel. Het toestel werd tijdens de beurs aan NieuweMobiel.NL getoond door de medewerkers van Sagem.

Sagem 3GSM 06Sagem 3GSM 07

We gaan nu niet verder in op de dienst mobiele televisie. Volgende week zullen we een volledige preview schrijven over wat het inhoudt, wat het kan en wat het zal betekenen voor de Benelux markt. Houdt onze site dus in de gaten.

Voor verder informatie over de nieuwe producten van Sagem kijk dan op de merkpagina van Sagem en bekijk de foto's die van de nieuwe producten gemaakt zijn.

Sagem merkpaginaPraat mee over dit artikel