MWC 2009: Sony Ericsson kondigt W995 Walkman aan


Sony Ericsson is ook dit jaar weer de eerste met een persconferentie. Zojuist heeft Sony Ericsson de nieuwe W995 Walkman gepresenteerd; een "on-the-move entertainment experience".

Sony Ericsson introduceert de W995 als dé telefoon om volop geamuseerd te blijven. De telefoon leent zich er uitstekend voor om nieuws, TV shows, blockbuster films of YouTube filmpjes te bekijken. De telefoon heeft genoeg batterijduur om een gehele film te bekijken.

De telefoon heeft ook autofocus, een flitser en gezichtsherkenning. De 8.1 megapixel camera maakt dit plaatje compleet. Het is zelfs mogelijk om een foto tot een A3 formaat te laten uitprinten zonder kwaliteitsverlies.

MWC 2009: Sony Ericsson kondigt W995 Walkman aan
Sony Ericsson W995

De W995 heeft uitstekend geluid voor zowel films als muziek. Clear Stereo, Clear Bass en de bijgeleverde HPM-77 koptelefoon maken dat het voelt alsof je je in een opnamestudio bevindt en je naar je favoriete band luistert. De volgende generatie van geluid ervaring zal overigens worden verzorgd door HPM-88. En heb je genoeg van deze koptelefoon? Plug dan eenvoudig dankzij de aanwezige 3.5mm audio jack je eigen koptelefoon in.

Media Go
Het meenemen van media wordt gemakkelijk gemaakt door de applicatie Media Go. De Sony applicatie maakt zijn debuut op de W995 en laat je moeiteloos en automatisch audio, foto of video's overzetten tussen je mobiele telefoon en je computer. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om het formaat, de resolutie of de 'frames per seconde'; met Media Go behoud je dezelfde ervaring op je telefoon als op je computer.

Het toestel moet in het tweede kwartaal van 2009 uitkomen in de kleuren Progressive Black,
Cosmic Silver en Energetic Red. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Wil je alle eigenschappen rustig nalezen? Bekijk alle W995 eigenschappen hier. Inschrijven op onze gratis reminder service is daar ook mogelijk.



Praat mee over dit artikel