Dun, UMTS en Sony Ericsson, de nieuwe K610i


De tweede Sony Ericsson telg vandaag is de K610i. Het toestel dat na de K600i een opvolger is die biedt wat zijn voorlopiger eigenlijk allemaal miste.

Elk merk mikt op klein en dun, zo ook Sony Ericsson. De nieuwe K610i opvolger van de K600i is een van de kleinste en lichtste UMTS telefoons die op de markt komt. Binnen de slanke en ronduit dunnen cover verhult de K610i een serie met geavanceerde communicatiemogelijkheden, zakelijke en entertainment applicaties, 2.0 megapixel camera, verwisselbare Memory Stick Micro M2 slot en Bluetooth.

Voor meer informatie over deze nieuwe 3G/UMTS telg lees hieronder de persinformatie over over het toestel en bekijk de toestelspecificaties via de volgende link:

Klik hier voor meer informatie over de Sony Ericsson K610i!

Sony Ericsson K610i

Met de slanke, stijlvolle Sony Ericsson K610i wordt UMTS aantrekkelijk voor iedereen

- UMTS mobieltje met de afmetingen en het gewicht van een 2G telefoon levert topprestaties, zakelijk én in de vrije tijd -

3GSM Congres, Barcelona - Sony Ericsson kondigt vandaag de K610i aan, een slanke, lichtgewicht en betaalbare UMTS imaging telefoon. De K610i opent de deuren naar de wereld van 3G voor een breder publiek. Met een dikte van slechts 17 mm heeft de K610i de afmetingen en het gewicht van een typische 2G stick telefoon. Hiermee is het een van de kleinste en lichtste UMTS telefoons die op de markt komt. Binnenin de slanke body verhult de K610i een serie geavanceerde communicatiemogelijkheden, zakelijke en entertainment applicaties plus een 2.0 megapixel camera, verwisselbare Memory Stick en Bluetooth connectivity.

“De K610i is een klassiek Sony Ericsson ontwerp dat herinnert aan de tot icoon verworden, zeer geliefde T610. De uitgekiende balans van vorm en functionaliteit maken het toestel onweerstaanbaar,” aldus Eric Rikken, Head of Marketing Benelux.

Design
De K610i’s stakke lijnen in combinatie met een solide kwaliteitsgevoel zorgen ervoor dat de telefoon een genot is om vast te houden en te gebruiken. Het is een van de kleinste 3G telefoons in zijn klasse, ongelofelijk praktisch en gebruiksvriendelijk, met heldere verlichting, een groot toetsenbord en een 262K kleurendisplay.

Multimedia
Dankzij de UMTS connectivity en een 2.0 megapixel camera is de K610i een ideaal middel om foto’s te maken en deze direct met anderen te delen, of dat nu zakelijk is of voor privé-doeleinden. Het is heel eenvoudig om een photoblog te creëren door simpelweg tekst toe te voegen en de beelden op het internet te plaatsen. Beelden kunnen natuurlijk ook snel worden verzonden via e-mail of mms.

Zakelijk gebruik
Zeer snelle e-mail, toegang tot het web en een serie zakelijke applicaties maken de K610i tot de ideale partner voor een productief mobiel kantoor. Dankzij standaard push e-mail support (P-IMAP) ontvang je berichten direct op de telefoon zonder ze te hoeven downloaden. De flight mode stelt je ook in staat om offline te werken.

Het gebruik van de telefoon als een zakelijk hulpmiddel wordt nog verder versterkt door de uitgebreide connectivity mogelijkheden. De UMTS-mogelijkheden worden aangevuld met Bluetooth™, infrarood, USB 2.0 mass storage en Memory Stick Micro™ (M2™) slot. USB 2.0 kan verder worden gebruikt voor het synchroniseren van agenda en contacten met Microsoft Outlook zodat deze altijd bijgewerkt zijn.

Web browsing
Browsing op het internet is met de K610i een rijke grafische ervaring die dankzij de NetFront™ browser vergelijkbaar is met het gebruik van een computer. HTML pagina’s worden volledig gepresenteerd, inclusief foto’s, video, teksten en graphics die zijn aangepast op het 1.9” kleurenscherm. Daarmee is het gemakkelijk om te scrollen, te browsen en om links tussen sites te volgen. Een nieuwe ondersteuning van RSS Feeds stelt je in staat om je te abonneren op nieuwsdiensten zodat je updates direct via de telefoon kunt ontvangen.

Muziek
Dankzij de geïntegreerde music player is het eenvoudig om onderweg naar muziek te luisteren. Muziekbestanden kunnen worden opgeslagen op een Memory Stick Micro™ (M2™), die kan worden uitgebreid tot 1GB. Het is gemakkelijk om playlists te maken en te beheren en met behulp van de meegeleverde software kunnen muziekbestanden tussen de pc en de telefoon worden uitgewisseld. De speler levert een topprestatie als het gaat om luisterervaring, mede dankzij de kwalitatieve stereo hoofdtelefoon en de ingebouwde equalizer.

De Sony Ericsson K610i is een Dual Mode UMTS telefoon die vanaf het tweede kwartaal 2006 leverbaar is in de kleuren Evening Red en Urban Silver. De verwachte verkoopprijs is nog niet bekend.Praat mee over dit artikel