ZTE maakt dunne en grote Grand Memo II LTE bekend


ZTE heeft een opvolger aangekondigd voor de immense Grand Memo. De Memo II LTE krijgt een nóg groter beeldscherm die volgens het bedrijf 80% van de voorkant in beslag neemt.

Ditmaal meet het scherm 6 inch en is van het type IPS. Naast groot is de Grand Memo II ook best dun; 7,2 millimeter. Het apparaat draait Android 4.4 KitKat met daarbovenop een eigen schil wat ZTE MiFavor noemt. Deze interface is blijkbaar al aan versie 2.3 toe en moet volgens het bedrijf een natuurlijker ervaring opleveren.

ZTE Grand Memo II LTE

Zo wordt geleerd van wat je er allemaal mee doet en daar wordt de interface dan weer op aangepast. Ook is er een splitscreen wat met een 6 inch beeldscherm natuurlijk enorm handig is. Drijvende kracht achter de Grand Memo II LTE is een Snapdragon 400-processor, verder is er een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel exemplaar aan de voorzijde. En zoals z'n naam al deed vermoeden is er 4G-ondersteuning. De ZTE Grand Memo II LTE gaat vanaf april in de verkoop in thuisland China. Europese landen volgen op een later tijdstip.



Praat mee over dit artikel