Specificaties Samsung Galaxy S2, HTC Desire 2 en Desire HD2 gelekt?

· 9 reacties


Nu we slechts dagen verwijderd zijn van het MWC, waar vele fabrikanten hun producten voor komend jaar zullen presenteren, is het natuurlijk wachten totdat er iemand z'n mond voorbij praat. Dat laatste lijkt nu te zijn gebeurd.

Ditmaal lijkt het online-winkel Expansys te zijn geweest die het nieuws niet lang genoeg voor zich kon houden. Gelukkig voor ons zullen we maar zeggen.

Samsung i9100 Galaxy S 2

Weinig verrassingen bij de Samsung i9100 Galaxy S2; een dualcore-processor draaiend op 1.2 GHz tezamen met het nieuwe Super AMOLED Plus-beeldscherm.

HTC Desire HD2

Verrassender vinden we de Desire HD2. Niet alleen omdat het voor het eerst is dat er in de wandelgangen over gesproken wordt, maar ook omdat dit HD-toestel volgens de gegevens over slechts een 3.3 inch beeldscherm beschikt.

HTC Desire HD2

HTC Desire 2

Tot slot de gegevens over de vermoedelijke Desire 2. Hier een singlecore-processor op 1 GHz met een 3.7 inch Super TFT-beeldscherm. Waarmee hij niet veel lijkt te verschillen met de huidige Desire.

HTC Desire 2

Expansys lekte eerder al gegevens, waaronder de Xperia X10. Ons advies is echter om bovenstaande met een korreltje zout te nemen en onze berichtgeving tijdens het MWC af te wachten. Dat begint komende maandag terwijl veel fabrikanten de zondag voorafgaand al diverse aankondigingen doen, waaronder Samsung en Sony Ericsson. Blijf ons dus komend weekend in de gaten houden!

Bron: Pocketnow.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel