Motorola Zeppelin in de spotlights


Motorola zet dit jaar flink in op Android toestellen, dus is het niet raar dat we een aantal nieuwe toestellen spotten. Vandaag is het de Motorola Zeppelin die in de schijnwerper staat.

Eerst maar even een opsomming van wat de Motorola Zeppelin precies is. De Zeppelin is een Android telefoon (versie 1.5 welteverstaan) met een HVGA resolutie touchscreen en een 5 megapixel camera inclusief flitser.

Motorola Zeppelin FrontMotorola Zeppelin Front
Motorola Zeppelin met Android

Motorola heeft haar eigen MotoBlur toegepast op de Zeppelin waardoor je altijd in verbinding staat met je sociale netwerk. Zo volg je vrienden via het homescreen en synchroniseer je automatisch je Facebook contacten met die uit bijvoorbeeld Twitter. Zo hoef je niet dubbel contactgegevens in te voeren en bij te houden.

Motorola Zeppelin Back and side

Het gerucht gaat dat de Motorola Zeppelin ergens in maart verkrijgbaar zal zijn. Wanneer het toestel in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Kun je echter niet wachten op een Motorola met Android? Neem dan eens een kijkje bij de Motorola Milestone die hier als import verkrijgbaar is.

Bron: Gizmodo.com.br


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel