Motorola Defy Mini en Motoluxe; robuuste en luxe Android


De Motorola Defy was een toestel dat ons in positieve zin verrast heeft. Logisch dat Motorola er op doorborduurt en hem zelfs als Mini aangekondigd. En mocht je dat te min zijn dan heeft het tevens een wat meer luxere variant.

De allereerste Defy en diens licht verbeterde Defy+ beschikken over een bescheiden 3.7 inch, de Defy Mini is met 3.2 inch nóg compacter. Deze kleine robuuste Android-telefoon komt daarnaast redelijk overeen met de specificaties die vorige maand al waren uitgelekt; Android Gingerbread, Gorilla Glass en 109 gram schoon aan de haak. Alleen de camera blijkt een iets kleinere sensor te hebben; 3 in plaats van 5 megapixel.

Motorola Defy Mini
Motorola Defy Mini

Toch blijft het een heel aardige telefoon met een ingebouwde radio, een flinke batterij van 1.650 mAh en WiFi Direct-ondersteuning. De Defy Mini zal ergens in februari te koop zijn tegen een nog onbekend bedrag.

Motorola Motoluxe

Heel anders is de Motorola MOTOLUXE. Deze 4 inch Android-telefoon is volgens Motorola "Ultra Stijlvol en Ultra Modieus". Nou laten wij ons de les niet lezen, maar met een Edge-to-Edge-scherm komt het wel aardig in de buurt.

Motorola MOTOLUXE
Motorola Motoluxe

De Motoluxe is voorzien van Android 2.3.7, Bluetooth 3.0, FM radio en DLNA. Wat minder is is de 800 MHz processor wat vandaag de dag wel wat mager is. Toch zal dit meer dan genoeg zijn voor alledaags gebruik. Gelukkig maakt de autofocus 8 megapixel camera veel goed. Ook de Motorola Motoluxe zal in februari verkrijgbaar zijn.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel