Nieuwe smartphonelijn HTC lekt uit


Een hele serie afbeeldingen van tot op heden onbekende HTC-toestellen laat de smartphones zien die we de komende maanden van het Taiwanese merk kunnen verwachten.

Vorig jaar gebeurde het, dit jaar zien we het weer. Een serie afbeeldingen van HTC-toestellen die nog niet officieel gepresenteerd zijn. Het maakt ons nieuwsgierig naar de specificaties van de telefoons. Uit het verleden hebben we echter geleerd dat een aanmerkelijk deel van de toestellen die op deze wijze lekt nooit de winkelschappen haalt.

Htc 2011 1
De opvolger van de Desire (links) mét camera aan de voorzijde en de Droid Incredible (rechts)

Dat gezegd hebbend, zijn er de nodige interessante telefoons te zien, die overigens opmerkelijk veel op elkaar lijken. We zien alleen maar telefoons met een touchscreen dat de volledige voorkant van het toestel bedekt. Candybars met een QWERTY-toetsenbord, die we vorig jaar nog op uitgelekte afbeeldingen zagen, zijn er nu niet bij.

Htc 2011 2
Twee toestellen die waarschijnlijk naar de Chinese markt gaan
Htc 2011 3
Nog een Chinees toestel (links) en de opvolger van de HTC Smart (rechts)

De afbeeldingen (foto’s mogen we ze eigenlijk niet noemen, omdat ze overduidelijk door de computer gerenderd zijn) tonen de volledige product-range van HTC, van instapmodel tot mogelijk vlaggenschip. Zo vinden we tussen de afbeeldingen een mogelijke opvolger voor de HTC Desire en de HTC Smart. Sommige afbeeldingen laten een logo van een operator zien. Deze toestellen, die bestemd zijn voor Verizon in de Verenigde Staten en China Mobile in China, zullen waarschijnlijk niet naar Nederland komen.

Bron: Unwiredview.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel