Alcatel One Touch 918D: dualsim Android-toestel voor 100 euro

· 7 reacties


Alcatel lanceert de One Touch 918D in Nederland. Het is één van de weinig Android-toestellen met ondersteuning voor twee simkaarten die in Nederland te krijgen is, en kost minder dan 100 euro.

De One Touch 918D heeft een 3.2 inch scherm, en heeft een camera met een resolutie van 3.2 megapixels. Het toestel is voorzien van 3G internet, WiFi en Bluetooth 4.0. De nieuwe telefoon van het Franse merk draait op Android 2.3 Gingerbread. Opvallend is dat het toestel ruimte biedt aan twee simkaarten, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om gesprekken voor een zakelijk en een privénummer op één smartphone te ontvangen.

Ot918d

De 918D is daarnaast voorzien van een FM-radio met RDS. Alcatel zet de One Touch 918 Dualsim op de markt als een prepaid-toestel. Het merk kondigt aan dat het dualsim Android-toestel binnenkort als een prepaidpakket voor bijna 90 euro in de winkel ligt. Het gaat dan wel om een gesimlockte versie. In februari komt ook een versie zonder abonnement op de markt deze zal 100 euro gaan kosten.


Prijsvergelijker Alcatel One Touch 918D

Toon alle aanbiedingen van de Alcatel One Touch 918D


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel