CES 2008: 2 nieuwe muzikale Motorola telefoons aangekondigd


Ook Motorola is aanwezig op de CES en kondigde daar, naast de al bekende E8 en Z10, twee nieuwe mobiele telefoons aan; de W230 en de W270. Eenvoudige muzikale toestellen tegen een betaalbare prijs.

Grote kans dat we beide telefoons terug zullen zien als Prepaid aanbieding hier in Nederland. Beide telefoons komen qua specificaties erg met elkaar overeen. Beide eenvoudige dual band toestellen met weinig spannende specificaties.

Wel beschikken beide toestellen over een microSD geheugenkaartslot. Hiermee is het interne geheugen tot maar liefst 2 GB uit te breiden. Dit zal hoe dan ook moeten want beide toestellen beschikken niet over voldoende interne geheugen om ook maar 1 MP3 muziekbestand in op te slaan.

CES 2008: 2 nieuwe muzikale Motorola telefoons aangekondigd
De Motorola W230 en rechts de W270

Tevens beschikken beide over een FM stereo radio ontvanger met RDS functie. Een stukje radio is daarnaast afzonderlijk op te nemen en kan als wekker worden ingesteld.

Het grote verschil tussen beide toestellen is dat de W230 als monoblock is vormgegeven, terwijl de W270 als clamshell is uitgevoerd. Deze laatste beschikt over een extern monochroom CLI beeldscherm. Drie icoontjes die je informatie geven over gemiste oproepen en dergelijke.

De telefoons zullen nog dit kwartaal beschikbaar moeten worden tegen een nog onbekende prijs. Gelet op de specificaties zal de prijs erg interessant zijn.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel