Samsung Corby familie blijft groeien; nieuwe Corby Beat M3710 gespot

· 1 reactie


Samsung's Corby familie heeft te kampen met een enorme babyboom. Ditmaal haalt de Corby-familie wat muzikaal talent in huis via de M3710 Corby Beat.

Als je vroeger om een Samsung Corby vroeg was het simpel; dan bedoelde je een Samsung S3650 Corby. Nu is dat een stuk moeilijker. De Corby familie bestaat inmiddels uit de reguliere Corby, de CorbyTXT en de Corby POP (hier ook wel GenoA genoemd). Nu komt er dus ook nog de M3710 Corby Beat bij, een muzikale 'Corby'.

Samsung M3710 Corby Beat

Het waren de mensen achter mobile@mail.ru die een exemplaar van de Corby Beat op de kop wisten te tikken en ons alvast van wat informatie te voorzien. Zo hebben we het hier over een touchscreen-monoblock met 2.8 inch QVGA scherm, externe muziek-bediening, een 3.5 mm audio jack uitgang en 3 megapixel camera. Eigenlijk alles behalve 3G mogelijkheden, maar gelukkig beschikt de Corby Beat wel over WiFi mogelijkheden.

Samsung M3710 Corby Beat achterkant

Game Store

De regelmatige bezoeker van NieuweMobiel weet dat Samsung bezig is met een eigen besturingssysteem genaamd Bada. Onderdeel van dit nieuwe OS is een eigen applicatie winkel met een categorie voor spellen. Opvallend is dat met de Corby Beat toegang tot deze zogenaamde Game Store wordt gegeven.

De Samsung M3710 Corby Beat wordt vermoedelijk ergens in februari verwacht voor iets meer dan 200 EURO. Wanneer het toestel in Nederland in de winkel ligt is nog niet bekend.

Bron: Mobile@mail.ru



Praat mee over dit artikel