Sony Ericsson Vivaz pro review


Sony Ericsson heeft haar Vivaz een fysiek QWERTY-toetsenbord gegeven en de camera teruggebracht van 8.1 Megapixel naar 5.1 Megapixel en het vervolgens ontstane toestel de Vivaz Pro genoemd.

Verder lijken er op het eerste gezicht geen andere ingrijpende wijzigingen te hebben plaatsgevonden. Ook in de specificatielijst kunnen we weinig ontdekken. Die specificatielijst is redelijk veelbelovend. Uit onze review van de Vivaz kwamen een aantal punten naar voren die de moeite waard zijn. We zijn dan ook benieuwd hoe de Vivaz Pro zich houdt.

Het feit dat het toestel een fysiek QWERTY-toetsenbord heeft kan al een groot voordeel zijn, want er zijn niet heel veel telefoons met zo’n toetsenbord, en dat terwijl het wel degelijk op prijs wordt gesteld door flink wat mensen. De concurrentie in dit segment zal dan onder andere komen van de Nokia N97 mini, LG GW620 en uit de eigen stal de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.

Wat zit er bij het toestel?

Behalve het toestel en de batterij met een capaciteit van 1200 mAh zitten in het vrolijk gekleurde doosje een USB-kabel met stopcontactstekker, een headset, een 8GB microSD geheugenkaartje en de handleiding. Niet bepaald een rijk gevuld pakket. De headset is één en al plastic en zit niet prettig. Gelukkig beschikt de Vivaz Pro over een 3.5mm audiojack-aansluiting.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel