Samsung G600 review


Schreven wij de vorige maand nog een review over de G800, nu is ook zijn broertje de G600 aan de beurt. De Samsung G600 kwam al in augustus 2007 op de markt, maar is nog steeds een populaire telefoon.

Daarnaast kregen we na onze G800 review veel vraag naar een G600 review. NieuweMobiel.NL ging onderzoeken waaraan dit toestel deze populariteit verdient.

Eerste indruk

De vormgeving van de G600 is werkelijk geweldig. Het toestel weegt maar 105 gram en dat is goed te merken: het toestel ligt perfect in de hand. Ook de soepelheid waarmee het toestel open te sliden is werkt zonder problemen. De strakke lijnen en ronde vormen geven de telefoon een elegante uitstraling. De achterkant van het toestel is iet wat dikker gemaakt wat maakt dat hij perfect in de hand ligt. Door deze ietwat gebolde achterkant is het onderliggende achterklepje ook nog eens zeer gemakkelijk open te krijgen. De toetsen zijn gemakkelijk te bedienen, aangezien ze niet te klein zijn.

De volumeknoppen en de ingangen voor de stoomkabel en de koptelefoon zitten aan de ene zijkant van het toestel. De andere zijkant heeft een knop voor de camera en een knop voor een microSD kaart, waarmee het geheugen uit te breiden is. Hierbij zijn er veel verschillende mogelijkheden.

De G600 wordt standaard geleverd met een PC Data Link kit, in-ear geluidsdopjes, een reislader, een standaard batterij, een MicroSD 512 MB geheugenkaart inclusief een MicroSD adapter en software (alleen voor Windows gebruikers).


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel